+31 (0)6 519 289 50 info@werkatleet.nl

Wij helpen jou naar de fitste versie van jezelf!

OUTDOOR TRAINING

Bodyweight workouts voor ieder niveau. Werken aan kracht, uithoudingsvermogen en boven alles: veel plezier hebben!

 

WHAT ELSE?

Naast Outdoor training bieden we ook Kettlebell training en BBB & Core trainingen aan. Meer informatie vind je bij rooster.

Over Ons

Wij maken atleten

Een sportief team is op een missie. Nadat de formule van Werk Atleet voor bedrijven een succes is gebleken, wordt het tijd voor het grote publiek!

Eigenaren Joep en Jeroen zijn beste vrienden sinds dat ze net konden rond wandelen. Aangevuld met een team van toptrainers is Werk Atleet Outdoor uiteindelijk ontstaan! 

Iedereen is welkom om eens te testen of onze trainingsstijl bij je past. Boek je proefles snel om het eens te testen.

Trainer Joep

Trainer Jeroen

Trainer Keanu

Trainer Randell

Hier jouw naam als onze nieuwe trainer? Stuur ons een bericht!

Werk Atleet Outdoor

We zijn op een missie.

We willen iedere Nederlander veranderen in een Atleet. Een Atleet doet een goede warming up, om een top wedstrijd te kunnen spelen en vergeet een cooling down niet omdat deze anders geblesseerd raakt.

Wij zien het dagelijkse leven als een atletische sport en moet je deze dus ook net zo aanvliegen.

Via de merken van Werk Atleet (Outdoor & Academy) kun je zowel als bedrijf als particuliere atleet bij ons terecht.

Reviews

“De bootcamplessen van Joep zijn altijd een feestje. Van het begin tot het eind hard werken, maar met heel veel plezier en fun. Joep zorgt met zijn enthousiasme voor een goede begeleiding en altijd wisselende lesjes. Een aanrader dus.” – Sophie

“Jeroen is een ervaren trainen die de hele groep lekker aan het werk zet. Tijdens de workout geeft Jeroen waar nodig adviezen over de uitvoering van de oefening en je houding. De trainingen zijn intensief met telkens een goede opbouw. Al met al telkens weer ‘kut setjes’. Echter achteraf ben ik altijd blij dat ik ben gegaan” – Ruud

“De bootcamplessen van Keanu zorgen ervoor dat ik weer een beetje van sporten ben gaan houden. De bootcamps zijn goed opgebouwd, heel divers en nooit saai; door een breed scala aan oefeningen en sets voor iedere spiergroep, afgewisseld met pittige maar leuke en uitdagende challenges, vliegen de bootcamps zo voorbij.” – Shannen.

Ben jij klaar om een atleet te worden? Meld je aan!